Teriyaki (sušené krůtí maso)
Pro milovníky japonské kuchyně a nejen pro ně!
Naše krůtí maso s teriyaki omáčkou vás přenese do světa lahodného spojení slaného a sladkého, podtrženého chutí sušené cibulky a česneku. Bez konzervačních látek, barviv a lepku – čistá chuť a poctivá kvalita. Varujeme: je to návykové! 😋
✅ Alergeny: Žádné
Minimální trvanlivost: 10/2025
Kategorie: | Sušené maso 🥩 |
---|---|
Typ produktu: | Krůtí jerky |
Balení: | 22G, 40G |
Chuť: | Slané |
- 100 g sušeného masa je vyrobených z 260 g prémiového krůtího masa.
- Případný bílý povlak na povrchu výrobku není na závadu jakosti.
- Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
- Skladování: Skladujte při teplotě od +5 °C do +25 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
- Trvanlivost: Minimální trvanlivost uvedena na zadní straně obalu.
- Použití: Určeno k přímé spotřebě.
🥓 ROYAL JERKY - TERIYAKI 22 g - sušené krůtí maso s příchutí teriyaki
- Složení: krůtí maso, teriyaki omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice (bez lepku), cukr, jedlá sůl, ocet, přírodní aroma koření), zvlhčující látka: glycerol, cukr, sójová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl, přírodní aroma), sušená cibule, sušený česnek, ocet kvasný lihový, řepkový olej.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1385 kJ / 327 Kcal / Tuky 2,3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g / Sacharidy 20 g
Z toho cukry 13 g / Bílkoviny 56 g / Sůl 2,4 g
Výživové údaje na 22 g:
Energetická hodnota 305 kJ / 72 Kcal / Tuky 0,5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g / Sacharidy 4,4 g
Z toho cukry 2,9 g / Bílkoviny 12 g / Sůl 0,5 g
- 100 g sušeného masa je vyrobených z 260 g prémiového krůtího masa.
- Případný bílý povlak na povrchu výrobku není na závadu jakosti.
- Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
- Skladování: Skladujte při teplotě od +5 °C do +25 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
- Trvanlivost: Minimální trvanlivost uvedena na zadní straně obalu.
- Použití: Určeno k přímé spotřebě.
Výroba Royal Jerky - Teriyaki
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.