Naše kamióny jste vzali útokem! Moc děkujeme za tak obrovský zájem 🙏❤️ Rozhodly jsme se dát šanci více zákazníkům ulovit 100 Kč slevu a tak kód CHCIKAMION necháváme běžet ještě chvíli. Děkujeme, že jste s námi ❤️ Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Vaše Katka a Viki z Royal Jerky (a Sumo 🐶)

Mňam, Koprovka! - Novinka z řady české kuchyně

Mňam, Koprovka!

 

S radostí vám představujeme naši nejnovější příchuť sušeného masa – Koprovka ❤️ Pokud patříte mezi milovníky tohoto klasického českého pokrmu, ale zároveň dbáte na zdravější stravování, máme pro vás skvělou zprávu. Naše sušené maso s příchutí Koprovky přináší plnou chuť, kterou znáte a milujete, ale v mnohem lehčí a výživnější formě.

Plnohodnotný snack bez výčitek

Koprovka na talíři je sice skvělá, ale je také známo, že se jedná o kalorickou bombu. Tradiční pokrm obsahuje až 631 kcal, 22 g cukru a řadu prázdných kalorií díky knedlíkům. Naše sušené maso s příchutí Koprovky nabízí chutný alternativní způsob, jak si tuto klasiku dopřát bez zbytečných výčitek. S pouhými 60 kcal, 0,8 g cukru a žádnými knedlíky, se jedná o ideální snack pro každou příležitost.

 

2

 

Zdravější, ale stále plný chuti!

I když naše sušené maso s příchutí Koprovky je skvělým a zdravějším snackem, je důležité si uvědomit, že se nejedná o náhradu plnohodnotného jídla. Je to výživný a chutný doplněk k vašemu jídelníčku, který vám dodá potřebné bílkoviny a energii, aniž byste se museli obávat nadbytečných kalorií.

Perfektní snack na cesty i do práce

Ať už hledáte něco rychlého na zahnání hladu během pracovního dne, nebo potřebujete energii na cesty, naše sušené maso s příchutí Koprovky je ideální volbou. Lehce se přenáší, má dlouhou trvanlivost a díky svému složení vás zasytí na delší dobu, aniž by vás zbytečně zatížilo.

Tak vyzkoušejte a dopřejte si ho bez výčitek, kdykoli a kdekoli!

Vaše Viki a Kate z Royal Jerky ❤️