ŽROUTÍCI POZOR - Na skladě už máme pouze posledních pár kusů adventních kalendářů! 🤯 Děkujeme Vám za tak obrovský zájem 🙏❤️ Mějte s námi prosím strpení, objednávek máme opravdu hodně a odesíláme postupně. Pokud potřebujete objednávku do konkrétního data, dejte nám vědět a my si informaci poznamenáme. ❤️ Děkujeme, že jste s námi ❤️ Vážíme si každého jednoho z Vás, kdo se rozhodl nás podpořit. Vaše Katka a Viki z Royal Jerky (a Sumo 🐶)

Jerky by Sumo – dobrota pro Vás i Vaše čtyřnohé parťáky

Pokud jste milovníci psů a zároveň nadšení gurmáni, máme pro vás skvělou zprávu! Naše nová příchuť Jerky by Sumo potěší nejen vaše čtyřnohé kamarády, ale i vás samotné. Tato skvělá kombinace krůtího masa, provensálských bylinek a špetky soli je ideální pamlsek plný bílkovin, který si můžete užít společně!

 

Kdo je Sumo?

Seznamte se se Sumem, naším věrným chlupatým parťákem a inspirací za našimi produkty. Sumo je pes s velkým srdcem a ještě větším apetitem. Miluje dobrodružství, mazlení a hlavně dobré jídlo. Vždy se na nás se smutnýma očima díval, když jsme si dávaly naše masíčko při práci. Proto jsme si řekly, proč by nemohl mít svojí vlastní příchuť, kterou by mohl mlsat jak s námi, tak se svými čtyřnohými parťáky. 

IMG_3763 

Proč jsou provensálské bylinky skvělé pro pejsky?

Provensálské bylinky nejsou jen pro kuchařské mistry, ale mají i skvělé přínosy pro zdraví našich čtyřnohých přátel:

 

Rozmarýn: Tento přírodní antioxidant podporuje imunitní systém pejsků a může pomoci při trávení. Navíc jeho vůně může zlepšovat náladu pejsků - kdo by to byl řekl?

Tymián: Tymián je přírodní antiseptikum, které podporuje zdraví dýchacích cest. A jako bonus, pomáhá udržovat svěží dech vašeho pejska. Takže žádné vyhýbání se psím polibkům!

Oregano: Toto přírodní antibiotikum a protizánětlivý bojovník je skvělý pro celkové zdraví.

Bazalka: Bazalka je plná esenciálních olejů s antibakteriálními a antivirovými vlastnostmi. A co víc, má uklidňující účinky, což může být užitečné po dlouhém dni plném hraní.

 RoyalJerky_kruti_susene_maso_jerky_by_Sumo_dog_friendly_pro_psy_nova_technologie_2

Naše krůtí sušené maso je pečlivě vybrané a připravené s láskou. Krůtí maso je známé svou vysokou kvalitou a obsahem bílkovin, což z něj dělá ideální svačinu pro aktivní pejsky i jejich majitele. Přidáním provensálských bylinek jsme dosáhli jemné a aromatické chuti, kterou si zamilujete. A špetka soli dodává této dobrotě ten správný šmrnc.

 

Tak na co čekáte? Udělejte radost sobě i svým čtyřnohým kamarádům!

 

S láskou,

Sumo, Viki a Kate z RoyalJerky ❤